Share on Facebook

FRESH GREEN ADS©

FRESH GREEN ADS® is een innovatief groen media bureau. We bieden een portfolio aan dat bestaat uit duurzame media. Hiermee creëren we op een duurzame manier aandacht van uw merk, met een minimale impact voor het milieu. FRESH GREEN ADS® is 100% milieuvriendelijk en we gebruiken alleen natuurlijke elementen voor onze campagnes.

Waarom Fresh Green Ads©

In veel conventionele manieren van reclame maken worden vaak grote aantallen milieu belastende middelen gebruikt zoals giftige inkten en bergen papier. Deze hebben een slechte invloed op het milieu. FRESH GREEN ADS® bied diverse innovatieve manieren van reclame maken aan, die onschadelijk zijn voor het milieu. In ons portfolio vind je groene media zoals CROP ADS, SAND ADS, SAND PRINTER, WATERDROP ADS, CLEAN ADS en RAINCAMPAIGN®.

Hoe gaan we te werk?

Bij FRESH GREEN ADS® werken we samen met reclame- & media bureaus. Hiernaast kunnen we ook direct samenwerken met de klant. Ons creatief team kan een groene campagne ontwikkelen. Afhankelijk van de groene media die gekozen wordt, maken we een gedetailleerd plan om de doelgroep te bereiken. Groene innovatieve campagnes hebben een grote perswaardigheid. Na het plaatsen van de groene campagne, sturen we een perspakket op naar de relevante pers.